lauantai 5. syyskuuta 2015

Isolla kirkolla


Elokuun lopulla suuntasimme Helsinkiin juhlistamaan mieheni merkkipäivää kahdestaan. Lapsosemme oli jäänyt turvallisesti mummun ja papan hoiviin.
Yleensä yövymme pääkaupunkiseudulla esimerkiksi Tornissa, jjoka sekin on osoittautunut miellyttäväksi paikaksi pienelle irtiotolle. Tällä kertaa kuitenkin halusin vähän enemmän, joten ehdotin siipalleni Hotel Kämpiä. Yllätyin, sillä hintaero ei ollutkaan ns.tavallisempaan hotelliin verrattaen kovinkaan suuri.
Saapuessamme paikanpäälle oli samaan aikaan menossa mielenosoitus, joten jouduimme kiertelemään ja kaartelemaan tovin ennen kuin pääsimme hotellille.
Palvelu oli erinomaista ja vastaanotto todella lämmin. Huoneemme sijaitsi kahdeksannessa kerroksessa ja tilaa riitti. Kylpyhuone oli upea ja todella tilava. Puitteet muutenkin vastasivat odotuksiamme. Suosittelen ehdottomasti piipahdusta tässä hotellissa jos miettii vähänkin parempaa paikkaa Helsingissä.Olimme varanneet illallismenun alakerran ravintolasta kolmen lajin illallisineen. Alkuperäinen suositeltu kattaus ei miellyttänyt täysin, mutta sen sai vain pyytämällä vaihdettua mieleiseksemme. Viinisuosituskin osui nappiin. Ruokailtuamme suunnistimme vielä drinkille Teatterin terassille. Siinä olikin sitten tarpeeksi humalluttavia liemiä, joten uni tuli melko nopeaan.  Ja kyllä, nukuin kuin tukki. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti